Pretecho’s

Geslachtsbepaling

Het geslacht van je baby ontdekken via een pretecho is een spannend moment! Bij De Pretecho Specialist bieden we pretecho’s aan vanaf 15 weken zwangerschap, waarbij het geslacht vaak met zekerheid kan worden vastgesteld.

Bij ”De Pretecho Specialist” willen we dat de echo een positieve ervaring is voor jullie als ouders. We respecteren het als jullie het geslacht niet willen weten en zullen geen uitspraken doen als jullie dat niet willen.

Let op: bij de geslachtsbepaling mogen max 6 pers. aanwezig zijn. Plan de geslachtsbepalende echo niet op dezelfde dag als de Gender Reveal. Het kan zijn dat de baby niet goed ligt om het geslacht te zien, waardoor je dit niet kunt onthullen. Plan daarom de geslachtsbepalende echo enkele dagen voor de Gender Reveal om eventuele teleurstelling te voorkomen. 

2D Pretecho

Dit zijn de bekende zwart-wit foto’s. Dit is de techniek die gebruikt wordt voor medische echo’s zoals de termijnecho of de 20-weken echo. Hierdoor kan je bewegend beeld van de baby bekijken in contouren.

Deze afspraak duurt 20 á 30 minuten en kun je inplannen vanaf 12 weken tot aan de dag van je bevalling.
Houd er rekening mee: hoe dichterbij de bevalling hoe lastiger het soms is om de baby volledig in beeld te kunnen krijgen.

Wij doen geen medische uitspraken bij het maken van de pret-echo. Wel kunnen we een geslachtsvoorspellingen doen.

3D Pretecho

Bij een 3D-echo kun je heel duidelijk de vorm van het gezicht bekijken. Zo kun je nagaan of er gelijkenissen van mama, papa, broer(s) en/of zus(sen) aanwezig zijn. De beste periode is tussen de 25-32 weken. In deze periode wordt het kindje groter, waardoor je mooiere beelden ziet. Als de placenta tegen de buikwand aan ligt, adviseren we je om tussen de 25 en 28 weken deze echo te doen. Waarom? Zodat de kans groter is dat je je baby goed kunt zien. Dit komt omdat er dan nog voldoende ruimte is tussen de placenta en de baby.

Wij doen geen medische uitspraken bij het maken van de pret-echo. Wel kunnen we een geslachtsvoorspelling doen.

4D Pretecho

Veel mensen vragen zich af wat precies het verschil is tussen een 3D- en 4D-pretecho. In feite zijn 4D-beelden bewegende 3D-beelden. Met behulp van verschillende 3D-foto’s die achter elkaar worden geplaatst, kan de computer een video genereren, waardoor alle bewegingen van je kindje goed worden vastgelegd. De HD live 4D-techniek levert verbazingwekkend realistische beelden op! Na de echo kun je deze videobeelden digitaal ontvangen, zodat je ze thuis rustig kunt bekijken. De pretecho’s zijn het meest indrukwekkend tussen de 25 en 32 weken zwangerschap.

Social media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van  10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag & Zondag van 13.00 tot 20.00 uur

* Op afspraak

Contact

  De Pretecho Specialist

+31 639711930

   KVK: 90747372

Vragen?

Copyright © 2024 De Pretecho Specialist