Nieuw! Cadeaubon

Geef een cadeau dat praktisch én emotioneel is. Met onze pretecho’s kan ze een vroege glimp opvangen van de kleine druktemaker. Geen gedoe, gewoon duidelijke beelden en een kans om zich extra verbonden te voelen met de baby.

Wil je een ander bedrag geven! Geen probleem, stuur dan even een mail naar: [email protected]

Retourbeleid

Bij De Pretecho Specialist streven we naar volledige klanttevredenheid, maar we begrijpen dat er soms behoefte is aan retourzendingen of ruilen van producten. Hier is ons retourbeleid om u te helpen bij dit proces:

Verpakkingstoestand: Indien de verpakking van het product verwijderd of beschadigd is, kunnen we het helaas niet accepteren voor retour. Zorg ervoor dat de originele verpakking in goede staat blijft totdat u zeker weet dat u het product wilt behouden.

Retourzendingen: Als de verpakking en het product onbeschadigd zijn en u wilt een product retourneren, zijn de kosten voor het retourneren voor rekening van de koper. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor het regelen en betalen van de verzending.

Ruilen: Als u een product wilt ruilen, stuur dan een e-mail naar [email protected] met vermelding van het gewenste product en het bijbehorende bestelnummer van het product dat u wilt ruilen. Houd er rekening mee dat als de kosten voor het nieuwe product hoger zijn dan het oorspronkelijke product, we u een betaalverzoek zullen sturen, inclusief verzendkosten.

Bedenktijd: U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf de dag van ontvangst van uw product om te beslissen of u het wilt behouden, ruilen of retourneren.

Teruggave: Als u ervoor kiest om een product te retourneren, heeft u de mogelijkheid om een cadeaubon te ontvangen of uw geld terug. Neem contact met ons op om uw voorkeur aan te geven.

Retour of ruil aanmelden: Meld uw retour of ruil aan via e-mail. Stuur een e-mail naar [email protected] met de details van uw aanvraag, waaronder uw bestelnummer en de reden voor retournering of ruilen.

Originele verpakking: Producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking. Zorg ervoor dat u de originele verpakking bewaart voor het geval u besluit uw product terug te sturen.

Bericht over retouraanmelding: Nadat u uw retour of ruil heeft aangemeld via e-mail, kunt u binnen 7 dagen een bericht van ons verwachten met betrekking tot de status van uw aanvraag.

Bij verdere vragen of hulp bij het retourneren of ruilen van producten, aarzel niet om contact met ons op te nemen.