Zwangerschapsmassage beschikbaar vanaf 1 Juli 2024

Zwangerschapsmassage

 

Tijdens deze opwindende periode kan het zijn dat je worstelt met slecht slapen, rusteloosheid, of zelfs stress. Hoe heerlijk is het dan om even helemaal te ontspannen met een relaxte massage? Bij ons kun je echt tot rust komen, dankzij onze speciale massage tafel met een uitsparing, waardoor je eindelijk weer comfortabel op je buik kunt liggen voor een zalige massage.

Onze masseuses hebben een uitgebreide training gevolgd, specifiek gericht op het veilig en deskundig masseren van zwangere vrouwen. Bij ”De Pretecho Specialist” werken we uitsluitend met gecertificeerde professionals, zodat je in goede handen bent tijdens je ontspanningssessie.

 

De voordelen

 

♡ Verminderen van Zwangerschapskwaaltjes: Zwangerschapsmassage kan helpen bij het verminderen van typische zwangerschapskwaaltjes zoals rugpijn, bekkenpijn en spanning in de spieren.

♡ Verbetering van Slaapkwaliteit: Door ontspanning en verlichting van spanning kan zwangerschapsmassage bijdragen aan een betere slaapkwaliteit, waardoor zwangere vrouwen zich uitgeruster en energieker kunnen voelen.

♡ Verlichting van Oedeem: Zwangere vrouwen ervaren vaak vochtophoping, vooral in de benen en enkels. Zwangerschapsmassage kan helpen bij het verminderen van oedeem door de circulatie te verbeteren en het lymfestelsel te stimuleren.

♡ Stressvermindering: Tijdens de zwangerschap kunnen hormonale veranderingen en zorgen over de aanstaande bevalling stress veroorzaken. Zwangerschapsmassage biedt een kalmerende en rustgevende ervaring, waardoor stressniveaus worden verlaagd en de algehele welzijn wordt bevorderd.

♡ Versterking van de Band met de Baby: Door zich te concentreren op ontspanning en het creëren van een positieve emotionele staat, kan zwangerschapsmassage helpen bij het versterken van de band tussen de moeder en de baby, wat een positief effect kan hebben op de emotionele ontwikkeling van de baby na de geboorte.

Onze arrangementen

 

45 minuten

Just chill! en geniet van een ontspannen massage.

€75,-

60 minuten

Extra lang genieten van een heerlijke  zwangerschapsmassage

€95,-

60 minuten

Combideal 3D/4D pretecho met zwangerschapsmassage

€129,-

Veelgestelde vragen

 

Wanneer geen zwangerschaps massage?

Niet onder de 14 weken. De kans op miskramen zijn niet bewezen maar we willen geen risico nemen.

Wat trek ik aan?

Badjas en onderbroek.
Mocht je je broek aan willen houden, zorg er dan voor dat hij niet te strak en/of te hoog is. Het is handig om je haar in een staart of knot te doen. In ieder geval dat het niet in de weg ligt. Ook sieraden kunnen het beste af zijn.

Van wanneer tot wanneer mag ik gemasseerd worden?

Vanaf 14 weken zwangerschap mag je gemasseerd worden. Je mag tot het einde van je zwangerschap gemasseerd worden. Na 38 weken wordt het misschien minder prettig om te liggen op de tafel ( je ligt in een uitsparring met je buik speciaal voor de zwangerschap). Dat verschilt per persoon.

Ik wil mijn afspraak verplaasten/annueleren hoe doe ik dat?

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Annuleren van afspraken & kijk helemaal onderaan de website.

Social media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van  10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag & zondag van 13.00 tot 20.00 uur

** Op afspraak

Contact gegevens

 

  De Pretecho Specialist

+31 639711930

   KVK: 90747372

Vragen?

Copyright © 2024 De Pretecho Specialist